Vážení čtenáři, jsme rádi, že jsme dostali prostor v tomto úžasném internetovém médiu Aktuálně 22, abychom se pokusili zhodnotit úroveň gastronomie na Praze 22. Zajímalo nás, zda návštěvníci restaurací, jídelen a občerstvení se více zajímají o kvalitu potravin, které tvoří naše jídelníčky nebo zda jsme pouze konzumenti.
Vzhledem k tomu, že se naše rodina celou dobu zabývá poskytováním služeb v oblasti gastronomie s důrazem na české speciality, jsme otevřeli novou provozovnu v Hájku u Uhříněvsi. Zde se snažíme tuto rodinnou tradici dále prohlubovat.
Mimo kvalitní české kuchyně se můžete dále těšit na naši rozmanitou nabídku výčepních piv jako je 10°Gambrinus, 11°Kozel, 12°Pilsner Urquell. V rámci akce „Volba sládků“ přinášíme každý měsíc jeden druh exkluzivního piva.
K dobrému jídlu a pivu zažijete příjemnou rodinnou atmosféru, venkovní posezení, speciální víkendové nabídky, pravidelné šipkové a pokerové turnaje. Nechybí ani kulečník. Pořádáme také rodinné akce, oslavy a rauty.
Z našeho průzkumu vyplynulo, že minimálně 85 % návštěvníků vyžaduje kvalitní úroveň gastronomie včetně špičkového servisu, dalších 10 % jsou návštěvníci, kteří jsou konzumenti, kdy základním kritériem hodnocení jídla je jeho cena a zbývajících 5 % nedokázalo vůbec vyjádřit svůj názor.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu.
Tým Restaurace v Hájku 🙂
PS: Do našeho týmu přijmeme kuchaře. V případě zájmu nás prosím kontaktujte v restauraci nebo na telefonním čísle 778 007 388 – pan Maximčuk.
Více o naší restauraci naleznete na facebooku “Restaurace V Hájku” https://www.facebook.com/RestauraceHajek/,
nově i na Instagramu “restauracevhajku” https://www.instagram.com/restauracevhajku/
nebo na naší webové stránce: https://www.restauracevhajku.cz